0

 x 

Cart empty

Who we are

Aquest projecte va començar a principis de 2012 a Dosrius, a mans d'Albert i la Miryam, una parella amants de la terra, la natura i els bons aliments de qualitat i de proximitat. 

En 2014 vam fer una parada per poder enriquir-nos de coneixements, Miryam va poder gaudir directament d'una petita finca familiar on va aprendre l'art del cultiu i, d'altra banda, professionalitzar-se en una empresa del sector E-commerce. I Albert, va realitzar un curs basat en l'agroecologia i tècniques de bioconstrucció a la finca ""El Molinot"" amb el professor Santi Soto. 

Actualment Miryam ha tornat amb més força que mai per renovar el projecte de la mà de dos dels seus germans (Dani i Alex) i amb el suport d'Albert. Aquest cop volem potenciar els punts de venda i a part de la botiga on-line, hem obert una Agrobotiga fí­sica, al poble de Cardedeu, construída i creada amb molta il·lusió, amor, dedicació i reciclatge, sobretot reciclatge, on podreu venir a comprar o recollir la vostra compra. Disposarem de repartiment propi tant per a professionals de l'Hostaleria, com per a particulars. Us animem a venir i a connectar amb els 5 sentits amb l'Agrobotiga, ja que creiem que us encantarà. Volem donar a conéixer els productes de les nostres dues comarques que sempre han estat, d'alguna manera, vinculades entre elles. El Maresme sempre ha estat terra d'horts i vinyes, les quals creen jardins naturals mirant al mar mediterrani de clima temperat i agradable. El Vallès, terra observada per l'imponent Montseny, on es troba la ramaderia més selecta i els animals respiren l'aire fresc d'aquestes muntanyes i els seus artesans poden extreure els millors productes, com ara la llet fresca, el formatge o la mel entre d'altresPer això, a la nostra botiga intentem que el 80% dels nostres productes siguin de les comarques Vallès-Maresme i la resta, hem buscat i trobat artesans de molt alta qualitat que s'elaboren amb passió i amor, per tot el nostre paí­s. Per això mateix, nosaltres mateixos recollim diàriament a les granges Vallès-Maresme per poder comptar amb un producte molt fresc i d'alta qualitat, a més d'estar en contacte directe amb els productors i grangers i les seves terres, i d'aquesta manera, poder tenir un màxim coneixement dels nostres productes.

Popular Tags

No Tags found.
© 2020 delagranjaataula.com. All Rights Reserved.