Formatgeria Mogent

Logo mogent

Formatgeria Mogent neix a Can Bordoi, una petita explotació ramadera de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental.

Ja fa generacions que a la seva granja es dediquen al conreu de les terres i també als animals. Si bé inicialment era per a consum propi, amb el temps van passar a pasteuritzar i servir llet envasada a veïns que volien gaudir de llet fresca, elaborada a prop de casa.

Amb els anys han anat produint i comercialitzant altres productes derivats de la llet de vaca i de cabra, com ara formatges i matons. Sempre mantenint els valors amb els quals se sustenta la seva Formatgeria: aliments fets de la manera més natural i amb l’esperit artesanal que els varen ensenyar els seus avis. També aposten per la inclusió social perquè creuen en una societat més justa.

Així mateix seguixen treballant, any rere any, per continuar ampliant la seva varietat. Darrerament, han obert una línia de productes ecològics. En definitiva volen que a cada mos el consumidor gaudeixi no solament d’un producte natural i ben fet, sinó de la voluntat d’uns elaboradors que aposten per uns aliments sans i arrelats al territori i, també, per un món més just i sostenible.